Friday, February 27, 2009

Tips til kommende runde i damernes elitedivision

Det bliver en runde med på papiret ganske lidt spænding.

Topholdene er ved at være klar til semifinalerne, og formen er og bør være derefter. Dette kombineret med at bundholdene allerede er rykket ned, og midterholdene udelukkende spiller for æren gør, at der reelt kun er et enkelt opgør med en smule bid i.
Dertil kommer dog, at der formentlig også er generalprøve på en kommende semifinale.


Fortuna vs. KSV
En smal sag for hjemmeholdet mod et KSV hold der for tiden spiller uden deres klart bedste spiller. Pernille Gøtz har ikke spillet et par kampe nu, og uden hende synes både tro, håb og kærlighed forsvundet fra det ellers stærkt kæmpende hold.
Resultat: 3 - 0


Holte vs. Skovbakken
Dette kan meget vel blive en generalprøve på en semifinale. Hvis ikke Skovbakken da vælger enten at vinde over Holte(måske mere et spørgsmål om hvorvidt Holte vil tillade det end Skovbakken kan vælge det), eller om Skovbakken render ind i et par uventet nederlag til et af bundholdene.
Normalt kan man sige, at mellem nr. 1 og nr. 4 bør der dog være en smule spænding, men Holte har simpelthen haft så godt fat i Skovbakken, at jeg har svært ved at se anden løsning end en klar hjemmesejr.
For sjov skyld satser jeg dog lidt...
Resultat: 3 - 1


Frederiksberg vs. Lyngby
Vinder Frederiksberg denne kamp er Lyngby endegyldigt låst på en røvsyg 6. plads. Tilgengæld kan de med en sejr sende Frederiksberg på den kurs, og om ikke andet kaste lidt liv i den ellers lidt trælse plads midt i rækken.
Jeg synes formkurven har været opadgående, og havde vi undervejs i det nye år grebet et par af de muligheder vi fik tilbudt, så havde vi leget med i top4 med sikkerhed. Nærliggende er naturligvis Brøndbykampen som tabes i 5. sæt, men også mod både Skovbakken hjemme og Fortuna hjemme var der gode muligheder, som desværre ikke blev grebet.

Frederiksberg er lidt i samme situation. Efter sidste weekends nederlag er der lange udsigter til en semifinale, så det bliver en kamp på ære når spillet sættes igang.
Resultat: 0 - 3


Brøndby vs. DHG
Brøndby har kniven på struben hvis 2. pladsen skal hentes, så ingen slinger i valsen her.
Resultat: 3 - 0


Held og lykke til alle i hallen, undtagen William.. ;0)


"Someday we might look back on this and decide that fighting this last fight for honor was the one decent thing we were able to pull out of this whole godawful, shitty mess of a season... maybe if we do that, we all earn the right to go home."

4 comments:

Anonymous said...

Fortuna vs. KSV
Fortuna skal begynde at få styr på tingene efter nogle ærgelig skader, og det betyder at der gives en ekstra skalle fra "de nye" på banen og alle gir den gas og vinder sikkert.
Resultat: 3 - 0


Holte vs. Skovbakken
Holte vinder 3-0 fordi de bare er bedre og at dette ret sikkert ikke er en kamp hvor Skovbakken vil bruge de spillere med overbelastninger. Skovbakken har gjort deres og skal egentlig bare sørge for at få alle helt klar.
Resultat: 3 - 0


Frederiksberg vs. Lyngby
Mini , mini, mini. Dine cifre er gode nok, men du kom til at vende dem forkert.
Resultat: 3 - 0


Brøndby vs. DHG
Resultat: 3 - 0
Brøndby har været stødt nedadgående, men mon ikke de lugter semifinaler og vågner op ? det tror jeg.

au wienerschnitsel

/w

Anonymous said...

Tja gode bud fra jer begge... der er vist ingen grund til at anskue det anderledes.
Men men men.... William er tættest på da han har den rette vinder i jeres indbyrdes opgør. Dog tror jeg det bliver mere tæt end nogen af jer håber på.

Held og lykke til jer begge - I får sikkert både held og lykke i løbet af kampen, men også lidt ulykke og uheld.

Mikkel

Anonymous said...

Hej Mini.

Lader du snart noget sive ud til offentligheden om Lyngbys fremtid: ny formand, evt. ny træner af dame-eliten etc?

VH

Morten

Anonymous said...

bud for den kommende :

Fortuna-Brøndby 3-1
Skovbakken-dhg 3-0
Lyngby-ksv 3-0
Holte-Frederiksberg 1-3

mvh
w