Thursday, November 8, 2007

Et topopgør med snit af lokalbrag

På lørdag tager vi til Gentofte for at spille noget, der godt kunne gå hen og blive lidt af et brag.Gentofte kan med en sejr ligge sig side om side med os i tabellen, og dermed for alvor melde sig ind i topstriden.

De kommer fra en storsejr i Aalborg, og må have masser af selvtillid i posen efter en tæt 5sætter mod Fortuna for 2 uger siden.
Endvidere har en lille fugl fortalt mig, at Gentofte Volley afholder klubbens årlige julefrokost på lørdag, med dame- og herrekampene som optakt. Dermed kan man forestille sig en helt fyldt Kildeskovshal og et veloplagt hjemmepublikum - det kunne derfor være sjovt, hvis også et par Lyngbytrommer fandt vej til Kildeskovshallen.

Vi selv kommer med en sikker sejr over Frederiksberg, og det vil være vigtigt for os, at holde den gode udvikling og der skal et konstant pres til, for at besejre Gentofte.
Vi har i de seneste opgør mod dem lignet en sikker vinder, men så alligevel lukket dem ind i kampen. Senest i sidste runde af slutspillet i foråret, hvor vi vandt stort i 1. og 2. sæt, og ender så med at tabe 3. sæt efter en svag start, og kun hive 4. sæt hjem efter en drabelig afslutning. Og jeg behøver næppe nævne den snart unævnelige pokalsemifinale fra sidste sæson, hvor vi dummede os et utal af gange, og dermed tabte 3-2.
Jooooo... Vi har stadig revanche tilgode fra den kamp, og vi vil komme top motiverede til kampen på lørdag, vær sikker på det!

For lige at give kampen endnu et aspekt, så er det jo et geografisk lokalopgør, men spillere på begge hold, som tidligere har spillet hos modstanderen.
Også på sidelinien bliver der lidt af en dyst, da Thomas og jeg de gange vores hold er støt sammen, har haft nogle fornøjelige opgør med masser af dramatik... :0)

Kampen spilles på lørdag d. 10/11 kl. 14.00 i Kildeskovhallen i Gentofte.

Mini

1 comment:

Mini said...

Dame1 vandt topopgøret mod Gentofte i lørdags med flotte 3-0. Kampen blev lige præcis så tæt i hvert sæt, som man kunne forvente. Pigerne viste god ro og selvtillid, og efter relativt sikre sætsejre i 1. og 2. sæt, overlevede vi en Gentofte sætbold i 3. og vandt 26-24.

Gentofte har i år en breddere trup end de seneste sæsoner, og de spillede en god kamp hvor især deres centerspil forvoldede os problemer. De har nogle spændende opgør de kommende uger mod Frederiksberg, Aarhus og Brøndby, og de beviste idag, at man kan regne med en hård kamp hvis man vil vinde mod dem.

Vi havde succes med et godt servepres, hvor især Flügge og Friis var gode. Generelt havde vores kanter en god dag på kontoret, og vi formåede at følge taktikken med hårde angreb og gode vinkler.
På midten var vi især gode i 1. og 2. sæt, mens det i en nærmest typisk 3. sæt blev mere presset af en smule problemer i vores modtagning.
Igen fungerede vores blokspil rigtig godt, og vi har nu i en lang periode trænet at blokkere mere stabilt, og det viser sig at blive bedre og bedre.

Dagens spiller blev Nina, som helt klart havde sin bedste kamp til dato. Nina har næsten siden sæsonstart haft problemer med sin skulder, men det lader til at være ved at gå i orden, og hun er et super input til vores i forvejen stærke centerspil og vi tager gerne kampen op med Holte og Fortuna, som bryster sig af at have rækkens bedste centerspillere.. :0)

Tillykke til pigerne med den flotte kamp, vi glæder os nu til en hyggelig tur til Aalborg på søndag, et Aalborghold som i denne weekend en smule overraskende pressede Frederiksberg ud i en 5sætter. Måske der er nye tider på vej i nordjylland, så vi vil ikke begå fejlen at undervurdere dem.

Mini