Wednesday, November 19, 2008

Trængselstider og nye tips

7. runde er spillet og stillingen i elitedivisionen er trods tæthed, alligevel til at se klare signaler i.

Brøndby som ligger nr. 1 har ikke tabt en kamp siden 2. runde hvor de fik en lammer af Lyngby. Siden da er det blevet til 7 sejre i træk(2 i pokalen) over blandt andre Fortuna, Holte og 2x Frb.
INGEN tvivl om at lige nu er Brøndby holdet at slå!!

Holte som indtager 2. pladsen er svære at læse.. Eller er de!! Sagen er, at de spiller et højrisiko spil med vildt tempo og satsede server og slag. Af alle hold i eliten er de nok holdet som kan køre dette spil fordi de har elitens måske 3 bedste modtagere i Mia, Robyn og Katherine. Sagen er bare, at med højrisiko spil kommer også dage hvor de ikke spiller, og dem har de også haft. Det tror jeg er årsagen til at de ikke ligger nr. 1, og hvis ikke de rammer dagen på søndag, så kan de lige så godt tabe til os som at banke Fortuna.

På 3. pladsen finder vi så Fortuna som inden sidste weekend var min personlige favorit til 1. pladsen frem mod jul. Men hvad er det der kan få dem til at spille en kamp som mod Holte?? Hvorfor er der pludselig flere huller i deres blokader end i en si? Hvorfor springservede Caley pludselig ikke når hun har været garant for 10-15 point pr. kamp i sin serv alene? Og hvad er alternativet hvis Mette ikke rammer en god dag?
Alt sammen spørgsmål som vil ligge hen i det uvisse, men en ting er sikkert - Fortuna har det højeste topniveau og har i lang tid vist at de kunne holde det, men så kom der 2 svipsere mod Brøndby og Holte, hvor måske lidt vilje manglede??

Lyngby har snuppet 4. pladsen i på bedre sætscore, men spillet på banen lider kraftigt under manglende vilje og mentalt overskud.
Efter en forrygende start hvor holdet havde lidt at bevise ovenpå nederlaget i pokalen, gik gassen lidt af ballonen mod både Fortuna og Frb. hvor vi trods masser af chancer ikke havde spillet til at gribe dem. Så kom der 2 overkommelige opgaver mod hhv. KSV og DHG, hvor vi trods en hullet trup fik hevet 4 point hjem. Og så i denne weekend nedslagtning i Århus. Skovbakken spillede en god kamp, men det gjorde vi bare ikke selv, og det er der problemet ligger. En ting er de elementer af vores spil som modstanderen kan påvirke, men den mentale del, egne server, tekniske fejl etc.. Ting som man skal gøre ordentligt til HVER ENESTE kamp, men som glipper og dermed forringer holdets muligheder for sejr. Det er der vi i Lyngby måske nok er det dårligste hold i elitedivisionen!!! VI arbejder for meget individuelt og har man ikke en god dag personligt, så tænker man sjældent skridtet videre og kommer med løsninger som så kan hjælpe holdet. I stedet bliver det til fejl på fejl på fejl.!!

5. pladsen indtages af Frb. som efter en lynstart, er kommet ned på jorden igen. Skader har præget den ellers brede trup, og til tider har det også virket som om det har påvirket min gode ven Willy en smule. Det jeg så ofte har beundret William for er det mentale overskud til at se løsninger i kampene, men det har haltet lidt på det sidste (set fra en tilskuers synsvinkel). Mon ikke de glæder sig til at give den en skalle mod KSV og DHG i de næste par runder!!

6. pladsen sidder Skovbakken tykt på. De har fået hul ned til bunden efter en lidt sløj start, og med sejren over Lyngby i weekenden har de fået kontakt med Frb. og netop Lyngby. Med 4 sejre i træk og en god dag kan Skovbakken godt drille Brøndby lidt tror jeg, men mere om det under mine tips.
Holdet virker mere harmonisk, og efter Sondrea er kommet tilbage og er kommet igang igen, virker det som om holdet har mere bid i angrebet.

7. pladsen har KSV efter sejren over DHG i weekenden. KSV har været bedst af de to i de første 6 runder, så ikke så overraskende at de vandt, men DHG viste måske endelig noget af den moral der har manglet i resten af kampene. KSV er den bedre af de to synes jeg, og også det hold der har vist flest styrker i eget spil. Hvis de blot kunne holde niveau over en hel kamp så ville de vinde flere af dem tror jeg.

Rosinen i pølseenden er som sagt DHG. Holdet har ikke vist tænder før i den netop overstået runde, men jeg håber det bliver startskuddet til noget nyt. Mere vilje, mere selvtillid og mere gejst, så vil de være langt bedre med i de fleste kampe. Et element som at serve godt og presset kan få et hold langt i mange kampe, men det synes jeg også DHG har savnet.


Tips til 8. runde... Ding ding!!!

Fortuna vs. DHG
Et sæt til at tanke selvtillid, et sæt til få vasket en ringe indsats af kroppen fra denne weekend og et sæt til at bringe sætscoren på ret kurs igen.
Resultat: 3 - 0


Brøndby vs. Skovbakken
Jeg synes Skovbakken besidder flere af de kvaliteter som vi gjorde godt mod Brøndby da vi slog dem, og det tror jeg kan få dem langt i denne kamp. Samtidig VED jeg at ingen af de andre gætter på en Skovbakken sejr, så jeg tager chancen for at hente et par point i konkurrencen.
Resultat: 1 - 3


Holte vs. Lyngby
En kamp som har en klar favorit i Holte. Flere har sagt at man ikke er bedre end sin sidste kamp, og med det i tankerne kan denne kamp jo næste kun få én vinder.. Men nu er vi i Lyngby fast besluttet på at der skal spilles om tingene, og er der noget der plejer at vække de gamle cirkusheste igen, så er det duften af savsmuldet i Holtehallen.
Undertippede, på udebane, nye bolde, et katastrofalt afbud... Vi kan kun gøre det godt i denne kamp.
Resultat: 1 - 3


Frb. vs. KSV
Frederiksberg får tanket selvtillid i denne kamp, det tror jeg virkeligt. Det farlige er, at man tit kan komme med en lad indstilling fordi man måske føler at det er en lose-lose kamp. Hvis man vinder "nå ja det skulle vi jo også" og hvis man taber "well det siger sig selv"... Jeg tror dog at holdet har haft de skader de skal have, og at William formår at skabe den rette tænding.
Resultat: 3 - 1


Det var alt fra mig for denne gang. Held og lykke til alle i hallen, undtagen Holte.. ;0)

Mini

2 comments:

Anonymous said...

Hep.

Fortuna vs. DHG
Resultat: 3 - 0


Brøndby vs. Skovbakken
Resultat: 3-0

Holte vs. Lyngby
Resultat: 3 - 0


Frb. vs. KSV
Resultat: 3 - 0

mvh
William

Anonymous said...

Hej drenge

I'm back!!!

Tips med lille begrundelse:

Fortuna - DHG 3-0
Sådan sker det vel efter en lussing i Holte

Brøndby - Skovbakken 3-0
Mon ikke at bakkens piger tager et overraskende sæt - men heller ikke mere. Jeg vover dog at de ikke gør

Holte - Lyngby 3-0
Lyngby kan ikke - Holte vil gerne

Fr.berg - KSV 3-0
For en gang skyld tipper jeg som W i en Fr.berg kamp - håber dog at det går...

This is the vote from the "odense-jury"

Mikkel